Κύριος Δημιουργός Δημιουργός / Jeri Ryan

Δημιουργός / Jeri Ryan

  • Creator Jeri Ryan

img / creator / 46 / creator-jeri-ryan.jpg Διαφήμιση:

Η Jeri Lynn Ryan (γεννημένη Jeri Lynn Zimmermann, 22 Φεβρουαρίου 1968 στο Μόναχο της Γερμανίας) είναι αμερικανίδα ηθοποιός.

Είναι πιο γνωστή για το ρόλο της ως μέλος του πληρώματος του Borg, Seven of Nine Star Trek: Voyager , για την οποία ορίστηκε τέσσερις φορές για ένα Βραβείο Κρόνου και κέρδισε το 2001. Αυτή τη στιγμή επαναλαμβάνει τον χαρακτήρα Star Trek: Picard .



Σπούδασε στο θέατρο στο βορειοδυτικό και συμμετείχε στη διαγωνισμό της Miss America ως Miss Illinois (ήταν τρίτη επιλαχούσα). Παντρεύτηκε τον πολιτικό Τζακ Ράιαν το 1991 και το ζευγάρι απέκτησε γιο το 1994. Η απόφαση να ρίξει τον Ράιαν έδωσε έμμεσα ένα φαινόμενο Ντόμινο που οδήγησε στην εκλογή του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα - αληθινή ιστορία.ΣημείωσηΣύντομη ιστορία: όταν παντρεύτηκαν, ο Τζακ Ράιαν ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει σε σεξ κλαμπ και να κάνει πράγματα με βαθμολογία Χ. Αρνήθηκε και το ανέφερε στον αγώνα κατά της επιμέλειας για τον γιο τους. Όταν ο Τζακ Ράιαν έτρεξε για τη Γερουσία το 2004, τα αρχεία επιμέλειας διέρρευσαν, αναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τον αγώνα της Γερουσίας και να επιτρέψει στον Μπαράκ Ομπάμα να κερδίσει εύκολα.Χωρίστηκαν το 1999. Το 2007 παντρεύτηκε τον Christophe emé, Γάλλο σεφ, και το ζευγάρι είχε μια κόρη το 2008.

Διαφήμιση:

Επιλεγμένη φιλμογραφία

άνοιγμα / κλείσιμο όλων των φακέλων Live-Action Films
  • Εφιάλτης στην Κολούμπια (1991) ως Dawn Elizabeth Smith
  • Απλά έρημοι (1992) ως Nicole
  • In the Line of Duty: Ενέδρα στο Waco (1993) ως Ρεβέκκα
  • Προβλήτα 66 (1996) ως Beth Saunders
  • tvtropes deus ex ανθρωπότητα διαιρεμένη
  • Οι άνδρες κλαίνε σφαίρες (1999) as Lydia
  • Ο τελευταίος άνθρωπος (2000) ως Σάρα
  • Η Disney είναι το παιδί (2000) ως επισκέπτης του Λάρι Κινγκ
  • Δράκουλα 2000 (2000) ως Valerie Sharpe
  • Κάτω με αγάπη (2003) ως Gwendolyn
  • Οι μετακινούμενοι (2005) ως Anne
  • Mortal Kombat: Αναγέννηση (2010) ως Sonya Blade
  • Νεκρές γραμμές (2010) ως Sophie Fyne
  • Μυστικά στους τοίχους (2010) ως Rachel Easton
  • Against The Wild 2: Survive The Serengeti (2016) ως Jennifer Croft
  • Υποψία (2018) ως Celina Canter
Σειρά ζωντανής δράσης
  • Ποιός είναι το αφεντικό? (1991) ως Pam
  • αν δεν σε γνώρισα
  • Το φλας (1990) (1991) ως Felicia Kane
  • Κορυφή του σωρού (1991) ως Tyler
  • Νοσοκόμες 1991 (1991) ως Λίζα
  • Εύλογες αμφιβολίες (1991) ως Rachel Beckwith
  • Η παράσταση Jackie Thomas (1993) ως Pauline Yardley
  • Μάτλοκ (1993) ως Carrie Locke
  • Time Trax (1994) ως Lauren Sanders
  • Δολοφονία έγραψε (1995) ως Maura
  • Τσάρλι Γκρέις (1995) ως Claire
  • Ο πελάτης (1996) ως Τζένιφερ
  • Melrose Place (1996) ως Valerie Madison
  • Διάγνωση: Δολοφονία (1996) ως Melissa Farnes
  • Σκοτεινοι ΟΥΡΑΝΟΙ (1997) ως Juliet Stewart
  • Star Trek: Voyager (1997 - 2001) ως επτά από εννέα
    • Απαντήθηκε στις Star Trek: Picard (2019)
  • Ο φρουρός (1999) ως Alexis Barnes
  • Δημόσιο της Βοστώνης (2001 - 2004) ως Ronnie Cooke
  • Δύο και μισό άντρες (2004, 2011) ως Sherri
  • άνοδος και λάμψη κύριε ελεύθερος
  • Το O.C. (2005) ως Charlotte Morgan
  • Βοστώνη Νομική (2006) ως Courtney Reese
  • Iron Chef America (2006 - 2009) ως εαυτός
  • Καρχαρίας (2006 - 2008) ως Τζέσικα Ντέβλιν
  • Νόμος και τάξη: Ειδική μονάδα θυμάτων (2009) ως Patrice Larue
  • Μόχλευση (2009 - 2011) ως Tara Cole
  • Ψυχικά (2010) ως Kim Phoenix
  • Mortal Kombat: Legacy (2011) Sonya Blade
  • Νόμος και τάξη: Ποινική πρόθεση (2011) ως Naomi Halloran
  • Αποθήκη 13 (2011 - 2012) ως Major Amanda Lattimer
  • Σώμα της απόδειξης (2011 - 2013) ως Kate Murphy
  • Σημαντικά εγκλήματα (2014, 2017) ως Linda Rothman
  • Ελιξ (2014) ως Constance Sutton
  • NCIS (2015) ως Rebecca Chase
  • Βέλος (2015) ως Jessica Danforth
  • Bosch (2016 - 2017) ως Veronica Allen
Φωνητική δράση Διαφήμιση:

Αυτή η ηθοποιός παρέχει παραδείγματα:

  • The Cast Showoff: Κάθε ευκαιρία της χρησιμοποιήθηκε για να τραγουδήσει στο VOY. Ακόμα και να της δώσει την προσωπικότητα ενός τραγουδιστή καβερέτ στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τη διάρκεια μιας μάχης με εξωγήινους στο holodeck, έτσι ώστε να μπορούσε να εντυπωσιάσει τους εξωγήινους Ναζί. Η Kate Mulgrew είχε δίκιο να φοβάται τη δημοτικότητά της.
  • Contralto of Danger: Κανείς δεν ανακοινώνει, 'Είμαι BORG' σαν αυτή τη γυναίκα.
  • Dyeing for Your Art: Το επτά από τα διάσημα Sensual Spandex του Nine δημιούργησε κάποια σοβαρά προβλήματα γι 'αυτήν. Η Ράιαν δεν σήκωσε τη φωνή της ή μίλησε περισσότερο από ό, τι απαιτείται γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά στα κοστούμια. Αυτό σήμαινε επίσης ότι ήταν σοβαρά περιορισμένη στην ικανότητά της να κάνει πράγματα όπως το Walk and Talk.
  • Εχθρότητα στο Σετ: Υπήρχε φοβία εκείνη τη στιγμή για την προσθήκη της στο καστ. τόνοι δημοσιότητας, παραπλανητικά ρυμουλκούμενα και πολλές συνεντεύξεις με τους παραγωγούς που δηλώνουν άμεσα ότι προσπαθούσαν να «απευθύνουν έκκληση στους δημογραφικούς άνδρες των 18-24». Η Ryan αποδείχθηκε ικανή ηθοποιός και η δουλειά της ως Seven έφερε ένα από τα καλύτερα έργα του Mulgrew. αυτό το έκανε ακόμα χειρότερο για την φτωχή Μούλγκρουβ, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να την επικρίνεις. (Ξεπέρασαν τις διαφορές τους και είναι τώρα φίλοι.)
  • Στρατιωτικός Brat: Είναι η κόρη ενός κύριου λοχίας στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και μεγάλωσε σε θέσεις στρατού.
  • Κα Fanservice: Το 1989 επιλέχθηκε ως Miss Illinois. Διαγωνίστηκε επίσης στο διαγωνισμό Miss America 1990, όπου τερμάτισε ως 3ος επιλαχόντας, κερδίζοντας επίσης έναν προκαταρκτικό διαγωνισμό μαγιό. Ο ρόλος της ως Seven of Nine ήταν διάσημος για το σεξ της.
  • Role Reprise: Το τρέιλερ Comic Con για Star Trek: Picard επιβεβαιώνει ότι θα επανεμφανίσει τον ρόλο της Annika 'Seven of Nine' Hansen στην οθόνη. Εκφράζει επίσης τον χαρακτήρα μέσα Star Trek στο Διαδίκτυο 'μικρό Delta Rising επέκταση.
  • Πραγματικά μπορεί να ενεργήσει: Όταν προστέθηκε στο καστ, οι περισσότεροι περίμεναν λίγα, αλλά η κα Fanservice και ένας χαρακτήρας που θα κατέληγε να είναι ένα ρηχό Distaff Counterpart to Spock and Data. Ωστόσο, η Ryan (και οι συγγραφείς) ήταν αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν προσλήφθηκε μόνο για την εμφάνισή της και γρήγορα εμφανίστηκε ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της παράστασης. Τελικά έγινε ένα από τα πιο εμβληματικά μέλη του καστ, ενώ τα άλλα ήταν ο Mulgrew και ο Robert Picardo.
  • Πετάξτε το! : Είναι ρεκόρ ότι μισεί την καραμέλα που έπρεπε να φορέσει κατά τη διάρκεια της τριών σεζόν της, αλλά τελικά έκανε ένα πλεονέκτημα. Αν κοιτάξετε, ο Seven προχωρά πάντα με αυτοπεποίθηση σε κάθε σκηνή.
  • Φαίνεστε εξοικειωμένοι: Έχει φιλοξενήσει και τους δύο Το φλας (1990) και Βέλος ως δύο διαφορετικούς χαρακτήρες.



Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Σειρά / The Coroner
Σειρά / The Coroner
Το Coroner είναι μια δραματική σειρά του BBC που βρίσκεται στη φανταστική παραθαλάσσια πόλη Lighthaven του Νότιου Ντέβον. Η Τζέιν Κένεντι είναι δικηγόρος που πετάει…
Anime / Kingsglaive: Final Fantasy XV
Anime / Kingsglaive: Final Fantasy XV
Ενώ αυτή η σελίδα περιέχει spoilers χωρίς σήμανση για την ταινία, περιλαμβάνει επίσης spoilers για το Final Fantasy XV. Σε έχω προειδοποιήσει! Kingsglaive: Final Fantasy XV…
Τραγούδι χωρισμού
Τραγούδι χωρισμού
Το τραγούδι Break-Up Song όπως χρησιμοποιείται στη λαϊκή κουλτούρα. Ένα πράγμα που οι συγγραφείς των Silly Love Songs δεν αρέσει να αναφέρουν είναι ότι η αγάπη συνήθως δεν διαρκεί…
Ταινία / After.Life
Ταινία / After.Life
After.Life είναι μια παρανοϊκή ταινία θρίλερ του 2009 με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson, Christina Ricci και Justin Long. Ο Ricci πρωταγωνιστεί ως Άννα Τέιλορ, μια νεαρή δασκάλα του σχολείου της οποίας…
Δημιουργία / 4Kids Entertainment
Δημιουργία / 4Kids Entertainment
Η 4Kids Entertainment ήταν μια αμερικανική εταιρεία ψυχαγωγίας και αδειοδότησης που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ήταν υπεύθυνη για πολλά κινούμενα σχέδια και μεταγλωττιστές…
Βιντεοπαιχνίδι / Five Nights at Freddy's World
Βιντεοπαιχνίδι / Five Nights at Freddy's World
Five Nights at Freddy's World (αλλιώς γνωστό ως FNaF World) είναι ένα Spinoff των μαζικά δημοφιλών Five Nights στη σειρά του Freddy. Αν και ήταν επίσημα…
Μέγκαν
Μέγκαν
Η Megane (Ιαπωνικά: メ ガ ネ, meh-GAH-neh, κυριολεκτικά «γυαλιά») είναι το Anime Fanspeak για (κατά προτίμηση ελκυστικά) παιδιά με γυαλιά. Έρχονται…