Κύριος Δημιουργός Δημιουργός / Robin Tunney

Δημιουργός / Robin Tunney

  • Creator Robin Tunney

img / creator / 13 / creator-robin-tunney.jpg Διαφήμιση:

Ο Robin Tunney (γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1972 στο Σικάγο) είναι αμερικανίδα ηθοποιός.

Είναι ίσως πιο γνωστή για τους ρόλους της δικηγόρου Veronica Donovan Απόδραση απο τη φυλακή και πράκτορας CBI Teresa Lisbon στο Ο ψυχολόγος .




Επιλεγμένη φιλμογραφία:

  • Η ζωή συνεχίζεται (1991) ως Mary
  • Encino Man (1992) ως Έλλα
  • σε έναν άλλο κόσμο με το μυθιστόρημα ιστού smartphone
  • Νόμος και τάξη (1994) ως Jill Templeton
  • Empire Records (1995) ως Debra
  • Η Τέχνη (1996) ως Sarah Bailey
  • Τέλος ημερών (1999) ως Christine York
  • Σουπερνόβα (2000) ως Danika Lund
  • Κάθετο όριο (2000) ως Annie Garrett
  • Οι πεθεροί (2003) ως Άνγκελα Χάρις
  • Η ζώνη του λυκόφωτος (2003) ως Edie Durant
  • σπίτι (2004, πιλότος) ως Rebecca Adler
  • Απόδραση απο τη φυλακή (2005-2006) ως Veronica Donovan
  • Τα βραβεία Darwin (2006) ως Ζωή
  • προσφέρετε κίτρους ενός κυρίου
  • Χόλιγουντ (2006) ως Leonore Lemmon
  • Κοτόπουλο ρομπότ (2007) ως Madame Razz / Entrapta / Carole Demas
  • Ο ψυχολόγος (2008-2015) ως Teresa Lisbon
  • Αγάπη (2016) ως γυναίκα SLAA
  • Διαφήμιση:
  • Ακόρεστος (2018) ως Brandylynn Huggens
  • Κόμμα τέρας (2018) ως

Τροπικά που σχετίζονται με το έργο της:

  • Ιστορικό που μοιράζεται ηθοποιός: Είναι από το Σικάγο, όπως και ο χαρακτήρας της Ο ψυχολόγος .
  • Φοβερό, αγαπητό αγόρι:
    • Εκανε Empire Records ακριβώς επειδή ήθελε πάντα να έχει ξυρισμένο κεφάλι.
    • είναι δικό σου λάθος δεν είμαι δημοφιλής
    • Διερεύνηση του σεξ - μια κωμωδία για ανθρώπους που συζητούν το σεξ τη δεκαετία του 1920 - έκανε λόγω του πόσο αστείο ήταν το σενάριο.
  • Dawson Casting: Sarah in Η Τέχνη είναι δεκαεπτά. Ο Ρόμπιν ήταν 21 ετών.
  • Βαφή για την τέχνη σας: Ξύρισε το κεφάλι της στην οθόνη για Empire Records .
  • Μέθοδος δράσης: Για Κάθετο όριο , πέρασε πέντε εβδομάδες μαθαίνοντας πώς να ανέβει.
  • Παίζοντας εναντίον τύπου: Κατά την ακρόαση για Η Τέχνη , πραγματικά πήγαινε για τη Bonnie και σοκαρίστηκε ότι της ζητήθηκε να είναι η Sarah. «Ήμουν σαν« Είμαι ηθοποιός χαρακτήρα, δεν μπορώ να παίξω το The Ingenue lead ».
  • Διαφήμιση:
  • Η πραγματική ζωή γράφει το χτένισμα: Μεγαλώνει τα μαλλιά της μετά το παραπάνω ξυρισμένο κεφάλι μέχρι τότε Η Τέχνη ήρθε και είχε ένα «πολύ χαριτωμένο pixie» που του άρεσε ο σκηνοθέτης. Ωστόσο, το στούντιο επέμεινε να φορέσει περούκα για να παίξει τη Σάρα.


Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Βιντεοπαιχνίδι / Sonic Rivals
Βιντεοπαιχνίδι / Sonic Rivals
Το One Where όλοι μετατρέπονται σε κάρτα. Το Sonic Rivals είναι ένα παιχνίδι αγώνων πλατφόρμας Sonic the Hedgehog του 2006 για το PlayStation Portable, που εκδόθηκε από την Sega…
Western Animation / Avengers, Συγκεντρώστε!
Western Animation / Avengers, Συγκεντρώστε!
Μια περιγραφή των tropes που εμφανίζονται στο Avengers, Assemble !. Το Avengers Assemble είναι μια αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων που έκανε πρεμιέρα στο Marvel Universe της Disney XD…
Χαρακτήρες / Kanokon
Χαρακτήρες / Kanokon
Μια σελίδα για την περιγραφή χαρακτήρων: Kanokon. Kouta Oyamada Ο πρωταγωνιστής των ανδρών. Συνήθιζε να ζει με τον παππού του πριν μετακομίσει από τη χώρα στο…
Μισό ντυμένο γελοιογραφία ζώο
Μισό ντυμένο γελοιογραφία ζώο
Το μισό ντυμένο καρτούν ζώων όπως χρησιμοποιείται στη λαϊκή κουλτούρα. Ενώ οι χαρακτήρες που έχουν ανεξήγητα περιλαίμια είναι εξαπάτηση κινούμενων σχεδίων, μπορεί να σκεφτεί κανείς…
Es / Ισπανικά και Λατινικής Αμερικής
Es / Ισπανικά και Λατινικής Αμερικής
Μια σελίδα για την περιγραφή Είναι: Ισπανική και Λατινική Αμερική μεταγλώττιση. Μερικές φορές ένας χαρακτήρας έχει γραμμές που ομιλούνται από διαφορετικό ηθοποιό από τον ζωντανό ηθοποιό.
Ταινία / Mary Magdalene
Ταινία / Mary Magdalene
Η Mary Magdalene είναι μια ταινία του 2018 από την Helen Edmundson και τη Philippa Goslett, σε σκηνοθεσία Garth Davis. Πρωταγωνιστεί η Rooney Mara ως η Mary Magdalene, η μαθητή του…
Αστείο / Smogon
Αστείο / Smogon
Μια σελίδα για την περιγραφή της αστείας: Smogon. Μερικές από τις περιλήψεις για το Pokémon είναι ευχάριστα snarky. Πάρτε, για παράδειγμα, την καταχώριση για το Castform στο Gen V,…